Geen producten (0)
Spectrum Blauw/Wit of Wit
LED Aquariumstang 60 CM (nieuw) LED Aquariumstang 60 CM (nieuw) LED Aquariumstang 60 CM (nieuw) LED Aquariumstang 60 CM (nieuw) LED Aquariumstang 60 CM (nieuw) LED Aquariumstang 60 CM (nieuw) LED Aquariumstang 60 CM (nieuw)
1 2 3 4 5 6 7
 

LED Aquariumstang 60 CM (nieuw)

€ 94,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Netto gewicht 2,50 Kg
Bruto gewicht 3,50 Kg
Afmetingen (l,b,h) 60 x 7,50 x 5 cm
Omschrijving

60 CM LED Aquarium stang


LED verlichting voor in het aquarium wint steeds meer aan populariteit. De energiebesparing is enorm en de lichtkwaliteit is optimaal. Het LED Warenhuis heeft vele armaturen uit voorraad leverbaar


De nieuwe 60 en 90 centimeter led aquarium stang is geschikt voor zowel zoet- als zoutwater aquaria. Zowel flora als fauna presteert optimaal onder de heldere wit met blauwe LED verlichting. 

Dit prachtige LED armatuur van 60 centimeter beschikt over witte (5000 kelvin) en blauwe (4000 kelvin) LEDs. Door de vergrootte lenzen op de LEDs is er een brede apreiding van het licht. 
In combinatie met de 3 watt CREE LEDs haalt u een krachtige lamp in huis. Op 25 centimeter boven het aquarium penetreert het licht tot ruim 55 centimeter in uw bak. 

Deze 60 cm krachtpatser is uitgerust met een bijgeleverde waterdichte LED driver. De lamp zelf is bestand tegen vocht maar niet waterdicht. Deze LED aquarium lamp is 7,5 cm breed en 5 cm dik en is daarom gemakkelijk in de meeste aquariumkappen de monteren. Voor de gevallen waarin dat niet mogelijk is bevat de LED auqarium stang een uitgebreid ophangsysteem. Het advies is om de lamp te 25 centimeter boven het wateroppervlak te monteren. 

Wilt u meer informatie over de nieuwe LED aquarium bars van Het LED Warenhuis dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hechten waarde aan een goed advies op maat. Andere spectrums zijn ook te bestellen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Informeert u ook naar de mogelijkheden om als winkel bij Het LED Warenhuis in te kopen. 

 

Voor het plaatsen van de verlichting raden wij altijd aan om de handleiding of bijgevoegde instructie goed door te lezen. 

Reacties
Facebook Twitter Linkedin Pinterest