Geen producten (0)
Geen producten (0)

Migro 600 LED Kweeklamp

€ 1.349,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd tot 21 februari niet leverbaar
Specificaties
Netto gewicht 18,30 Kg
Afmetingen (l,b,h) 106 x 106 x 17 cm
Omschrijving

Migro logo

Migro 600 LED kweeklamp

Migro is een nieuwkomer in de LED kweeklamp wereld. Rechtstreeks vanuit Ierland laat Migro  zien dat er nog steeds flink geïnnoveerd wordt. De Migro 600 is een bijzondere set want deze bestaat uit 6 Migro 100's. De producten van Migro zijn samengesteld uit onderdelen van de hoogste kwaliteit en daarom hebben deze lampen een garantie van maar liefst 3 jaar!

Het ontwerp van de Migro LED kweeklampen staat volledig in het teken van efficiëntie, lange levensduur en een hoge evenredige PAR-intensiteit. En als klap op de vuurpijl zien deze lampen er ook nog eens zeer gelikt uit met aluminium accenten op donker metaal.

100% stil

De LED kweeklampen van Migro hebben een compact, fanless ontwerp dat wil zeggen dat deze lampen geen ventilator nodig hebben om zichzelf koel te houden. Dit gebeurt allemaal door middel van de uitbundige aluminium koelvinnen aan de bovenkant van de lamp.

Warm wit & Full spectrum

Migro heeft gekozen voor een enkele Bridgelux COB-Chip die een warm wit licht afgeeft, vergelijkbaar met zonlicht. Met een maximaal wattage van 640 watt belicht deze Full spectrum, met gemak, een kweekoppervlak van 220 x 220 cm. Dit is het gevolg van de krachtige COB-chips en van de nauwkeurig, uit borosilicaat vervaardigde lenzen. Bekijk hieronder de PAR verdeling en je ziet dat deze lampen het licht uitstekend verdelen zodat je planten nooit hoeven te klagen over te veel of te weinig licht.

MIGRO 600 par intensiteit

Compleet waterdicht ontwerp

Het ontwerp van deze lampen is zeer eenvoudig en bestaat vrijwel alleen uit een koelelement, ophangbeugel en de COB-chip. De ophangbeugel is direct bevestigd aan het koelelement met 2 handige schroefdopjes waarmee je de lamp in verschillende posities kunt vast zetten. Dit kan zelfs aan de muur wanneer de planten meer van de zijkant wilt belichten. De LED-driver van deze lamp is ondergebracht in een apart kastje waarmee je de lamp kunt dimmen. Deze driver wordt verbonden met de lamp door middel van een kabel van 2,5 meter lang. Op deze manier is de Migro LED kweeklamp heel erg licht. De lamp en de aansluitkabel hebben een IP67 certificaat en zijn hierdoor waterdicht. De LED-driver is dat overigens niet en is het noodzakelijk dat deze op een droge, koele plek komt te liggen.

 Specificaties

Aanpasbaar spectrum Nee
Spectrum  Full Spectrum
Footprint (groei)  220 x 220 cm
Footprint (bloei)  150 x 150 cm
Afmeting 106 x 106 x 17 cm
Gewicht  18,3 kg
Branduren 50.000 +
Dimbaar Ja
Garantietermijn 3 jaar
HPS Equivalent 1000 W
Koeling Passief
Minimum afstand tot de plant 30 cm
Stroomverbruik 640 W
Reacties

Ook interessant

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Googleplus