Geen producten (0)
Geen producten (0)

Migro 400 LED kweeklamp

€ 949,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Netto gewicht 12,20 Kg
Afmetingen (l,b,h) 76 x 76 x 17 cm
Omschrijving

Migro logo

Migro 400 LED kweeklamp

Migro is een nieuwkomer in de LED kweeklamp wereld. Rechtstreeks vanuit Ierland laat Migro  zien dat er nog steeds flink geïnnoveerd wordt. De Migro 400 is een bijzondere set want deze bestaat uit 4 Migro 100's. De producten van Migro zijn samengesteld uit onderdelen van de hoogste kwaliteit en daarom hebben deze lampen een garantie van maar liefst 3 jaar!

Het ontwerp van de Migro LED kweeklampen staat volledig in het teken van efficiëntie, lange levensduur en een hoge evenredige PAR-intensiteit. En als klap op de vuurpijl zien deze lampen er ook nog eens zeer gelikt uit met aluminium accenten op donker metaal.

100% stil

De LED kweeklampen van Migro hebben een compact, fanless ontwerp dat wil zeggen dat deze lampen geen ventilator nodig hebben om zichzelf koel te houden. Dit gebeurt allemaal door middel van de uitbundige aluminium koelvinnen aan de bovenkant van de lamp.

Warm wit & Full spectrum

Migro heeft gekozen voor een enkele Bridgelux COB-Chip die een warm wit licht afgeeft, vergelijkbaar met zonlicht. Met een maximaal wattage van 428 watt belicht deze Full spectrum, met gemak, een kweekoppervlak van 180 x 180 cm. Dit is het gevolg van de krachtige COB-chips en van de nauwkeurig, uit borosilicaat vervaardigde lenzen. Bekijk hieronder de PAR verdeling en je ziet dat deze lampen het licht uitstekend verdelen zodat je planten nooit hoeven te klagen over te veel of te weinig licht.

MIGRO 400 par intensiteit

Compleet waterdicht ontwerp

Het ontwerp van deze lampen is zeer eenvoudig en bestaat vrijwel alleen uit een koelelement, ophangbeugel en de COB-chip. De ophangbeugel is direct bevestigd aan het koelelement met 2 handige schroefdopjes waarmee je de lamp in verschillende posities kunt vast zetten. Dit kan zelfs aan de muur wanneer de planten meer van de zijkant wilt belichten. De LED-driver van deze lamp is ondergebracht in een apart kastje waarmee je de lamp kunt dimmen. Deze driver wordt verbonden met de lamp door middel van een kabel van 2,5 meter lang. Op deze manier is de Migro LED kweeklamp heel erg licht. De lamp en de aansluitkabel hebben een IP67 certificaat en zijn hierdoor waterdicht. De LED-driver is dat overigens niet en is het noodzakelijk dat deze op een droge, koele plek komt te liggen.

Specificaties Migro 400

Aanpasbaar spectrum Nee
Spectrum  Full Spectrum
 Footprint (groei)  180 x 180 cm
 Footprint (bloei)  120 x 120 cm
Minimum afstand tot de plant  30 cm
Afmeting 76 x 76 x 17 cm
Branduren 50.000 +
Dimbaar Ja
Garantietermijn 3 jaar
Gewicht 12,2 kg
HPS Equivalent 800 W
Koeling Passief
Stroomverbruik 428 W
Reacties

Ook interessant

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Googleplus