Geen producten (0)
Geen producten (0)

Migro 100 LED Kweeklamp

€ 269,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd tot 21 februari niet leverbaar
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 20 x 17 x 16 cm
Omschrijving

Migro logo

Migro 100 LED kweeklamp

Migro is een nieuwkomer in de LED kweeklamp wereld. Rechtstreeks vanuit Ierland laat Migro  zien dat er nog steeds flink geïnnoveerd wordt. De Migro 100 is een bijzondere LED kweeklamp en tevens ook de enige die Migro maakt want de overige producten zijn configuraties van meerdere Migro 100’s. De producten van Migro zijn samengesteld uit onderdelen van de hoogste kwaliteit en daarom hebben deze lampen een garantie van maar liefst 3 jaar!

Het ontwerp van de Migro LED kweeklampen staat volledig in het teken van efficiëntie, lange levensduur en een hoge evenredige PAR-intensiteit. En als klap op de vuurpijl zien deze lampen er ook nog eens zeer gelikt uit met aluminium accenten op donker metaal.

100% stil

De LED kweeklampen van Migro hebben een compact, fanless ontwerp dat wil zeggen dat deze lampen geen ventilator nodig hebben om zichzelf koel te houden. Dit gebeurt allemaal door middel van de uitbundige aluminium koelvinnen aan de bovenkant van de lamp.

Warm wit & Full spectrum

Migro heeft gekozen voor een enkele Bridgelux COB-Chip die een warm wit licht afgeeft, vergelijkbaar met zonlicht. Met een maximaal wattage van 107 watt belicht deze Full spectrum, met gemak, een kweekoppervlak van 90 x 90 cm. Dit is het gevolg van de krachtige COB-chip en van de nauwkeurig, uit borosilicaat vervaardigde lens. Bekijk hieronder de PAR verdeling en je ziet dat deze lamp het licht uitstekend verdeeld zodat je planten nooit hoeven te klagen over te veel of te weinig licht.

Migro 100 par

Compleet waterdicht ontwerp

Het ontwerp van deze lampen is zeer eenvoudig en bestaat vrijwel alleen uit een koelelement, ophangbeugel en de COB-chip. De ophangbeugel is direct bevestigd aan het koelelement met 2 handige schroefdopjes waarmee je de lamp in verschillende posities kunt vast zetten. Dit kan zelfs aan de muur wanneer de planten meer van de zijkant wilt belichten. De LED-driver van deze lamp is ondergebracht in een apart kastje waarmee je de lamp kunt dimmen. Deze driver wordt verbonden met de lamp door middel van een kabel van 2,5 meter lang. Op deze manier is de Migro LED kweeklamp heel erg licht. De lamp en de aansluitkabel hebben een IP67 certificaat en zijn hierdoor waterdicht. De LED-driver is dat overigens niet en is het noodzakelijk dat deze op een droge, koele plek komt te liggen.

 

Specificaties

Aanpasbaar spectrum

Nee

Spectrum

 Full Spectrum

Footprint (groei)

 90 x 90 cm
 Footprint (bloei)  60 x 60 cm

Afmeting

20 x 17 x 16 cm

Dimbaar

Ja

Branduren

 50.000 +

Garantietermijn

3 jaar

Gewicht

3,2 kg (incl. Driver)

HPS Equivalent

200 W

Koeling

Passief

Minimum afstand tot de plant

30 cm

Stroomverbruik

107 W

Reacties

Ook interessant

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Googleplus