Geen producten (0)
1 2
 

Spectrabox Pro LED Kweeklamp (270 Watt)

€ 319,90 (inclusief btw 21%)
Specificaties
EAN code 7106611498182
Omschrijving

Spectrabox Pro LED Kweeklamp (270 watt)

- Haal nu de kracht van de Spectrabox Pro 5 Serie in huis - 

De Spectrabox was één van de eerste LED Kweeklampen op de markt. In 2006 kwam Spectrabox met het eerste model LED kweeklamp ooit. Tot op de dag van vandaag zijn er nog imitaties op de markt met de kenmerkende witte behuizing van toen. Spectrabox is dus erg invloedrijk geweest op het gebied van LED. Het blijft echter oppassen voor namaak.

Gelukkig zit je bij ons altijd goed als het om kwaliteit gaat. We verkopen de originele Spectrabox, Spectrabox Pro en Spectrabox Gold. Vandaar ook dat je 2 jaar garantie krijgt.

Topresultaten met de LED Spectrabox

De Spectrabox staat garant voor topresultaten. We schrijven regelmatig op ons blog over diverse kweektips, kijk daar gerust eens rond. Je planten worden in de bloeifase geweldig blij van de Spectrabox. Het full spectrum licht zorgt voor die extra boost die je plant nodig heeft om tot een weelderige bloem of vrucht te komen. Ons advies voor wat betreft de ophanghoogte is tussen de 40 en 85 cm boven de top van het gewas.

Geen last meer van warmte

Geen hitte meer van die ouderwetse HPS/HID kweeklampen, dat is één voordelen die je hebt met de Spectrabox. In een LED Kweeklamp ontstaat de meeste warmte in de LED (dat is best wel logisch natuurlijk). De koelribben en ingebouwde ventilatoren zorgen voor verkoeling. Uit diverse testen blijkt dat de daadwerkelijke warmte die de lamp afgeeft rond de 22 graden is. Dat is positief, want dat betekend een lange levensduur van de LEDs. Het moeten wegnemen van overtollige warmte behoord dus tot de verleden tijd.

Kenmerken van de 270 watt Spectrabox

Naast de plu&play installatie, het oersterke aluminium frame en de geluidsarme ventilatoren zijn er nog een aantal belangrijke kenmerken van de 270 watt Spectrabox.

LEDs 90 stuks van 3 & 6 watt
Totaal wattage 270 watt
Stroomverbruik 174 watt
Vergelijkbaar met HPS 300 watt
Spectrum Full Spectrum (Groei en Bloei)
Levensduur 40.000 branduren
Ventilatoren 3 stuks
Bediening Aan/uit schakelaar
Voltage  230 Volts
Toegestane luchtvochtigheid <85%
Afmetingen  54x23x7 CM
Gewicht 3,9 KG
PFD (Photon Flux Density) 300 μmol per s/m2
Lenzen Dual Beam - optische lenzen
Reacties
Facebook Twitter Linkedin Pinterest Googleplus