Geen producten (0)

Laatste berichten


Alle nieuwe LED kweekverlichting van 2018 op een rij

In dit jaar hebben we een aantal nieuwe LED kweeklampen geïntroduceerd in Het LED Warenhuis. Dit is altijd goed nieuws want, zoals jullie weten, is de techniek van LED kweekverlichting nog niet zo oud. Elke nieuwe soort kweekverlichting is een stap dichterbij de heilige graal.

Lees meer

Kies een geschikte LED schijnwerper voordat het klus seizoen begint!

Het beste licht voor bij klussen is vooral helder en koel licht zodat je elk detail van je werkzaamheden kunt onderscheiden. Zo kun je bij het schilderen, ook zonder daglicht, nog steeds perfect zien welke plekken je nog moet bestrijken. Er zijn natuurlijk nog veel meer factoren waar je rekening mee kunt houden voordat je een LED schijnwerper gaat aanschaffen. Wil je weten welke? Lees dan verder!

Lees meer

Apollo LED kweeklamp; echt of nep?

Er zijn op internet enorm veel aanbieders van Apollo kweeklampen maar er zit erg veel verschil in. De bouwkwaliteit is niet altijd top en de gebruikte leds kunnen van slechte kwaliteit zijn. Er zijn wel degelijk orginele apollo lampen en het LEDwarenhuis is officiële reseller van deze prachtige kweeklampen!

Lees meer

De voor- en nadelen van LED Kweekverlichting

LED kweekverlichting is een ontwikkeling van de laatste 10 a 15 jaar en er is veel vooruitgang geboekt. De vooruitgang is vooral te danken aan uitgebreid onderzoek naar het lichtspectrum die planten nodig hebben om te groeien en bloeien. LEDS kunnen deze kleuren heel nauwkeurig creëren. Wil je weten wat alle voordelen en nadelen zijn van LED kweekverlichting? Lees dan verder!

Lees meer

Oudere berichten

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Googleplus