Geen producten (0)

Laatste berichten


Mars Hydro Mars II: De onverwachte underdog onder de kweeklampen

De Mars II LED kweeklamp van Mars Hydro is onlangs compleet vernieuwd met nieuw uiterlijk en lichtspectrum. Ze stralen nog meer en beter licht uit dan z’n voorganger en dat voor een zeer voordelige prijs.
Op het eerste gezicht lijken deze kweeklampen vrij simpel maar ze hebben een aantal interessante voordelen! Wil je weten welke? Lees dan verder!

Lees meer

Kweken; dat kan het hele jaar door!

Met Led Kweekverlichting wordt je het kweken wel heel makkelijk en spaarzaam gemaakt! Je kunt nu het hele jaar doorkweken, zelfs in de winter. Voor elke soort plant bestaat er wel een oplossing, wil je weten welke voor jou geldt? Lees dan verder!

Lees meer

LED bouwlamp met of zonder bewegingssensor?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten bouwlampen maar de meest gebruikte lamp is wel de LED bouwlamp. Daarnaast heb je nog de niet zo energiezuinig Halogeen bouwlamp. Deze lampen worden erg warm en verbruiken tot wel 80% meer energie in vergelijking met LED bouwlampen. Een ander voordeel van LED bouwlampen zijn de verschillende lichtkleuren die gekozen kunnen worden waardoor er voor elke toepassing een LED bouwlamp bestaat.

Lees meer

Alle nieuwe LED kweekverlichting van 2018 op een rij

In dit jaar hebben we een aantal nieuwe LED kweeklampen geïntroduceerd in Het LED Warenhuis. Dit is altijd goed nieuws want, zoals jullie weten, is de techniek van LED kweekverlichting nog niet zo oud. Elke nieuwe soort kweekverlichting is een stap dichterbij de heilige graal.

Lees meer

Oudere berichten

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Googleplus